10 maj 2019
19:00

Fjugesta IF

Referat: Glanshammars IF - Fjugesta IF

Hemmapremiär, solen sken, publiken kom, förväntningarna var höga efter ett fint resultat senast. Fjugesta stod för motståndet som också hade en seger i premiären. 2-1 mot Bobby BK.

Matchen blåstes igång och GIF tog initiativet. William Eldh gjorde både 1-0 och 2-0 innan 10 minuter hade gått. Efter 15 minuter blev det 3-0 genom Fredrik Larsson.
Men trots en snabb ledning så var det ett svagt spelande GIF. Förlorade mycket dueller och hade svårt att få till ett bra eget spel. Fjugesta jagade på.
När det gått 30 minuter så bröt sig Fredrik Larsson igenom och blev fälld i straffområdet. Kapten Naser Toukhi klev fram och lade in 4-0.
Trots detta fortsatte det att se lamt ut ifrån GIF. Energin fanns inte där.
Strax före halvtid får Fjugesta en hörna, och en kommunikationsmiss senare så var det reducerat, 4-1.
En snabb replik senare gör William Eldh hattrick när han stänker dit 5-1. Paussignalen kommer och det blir halvtidsvila.

I omklädningsrummet pratade vi bara om inställning och att gå ut och visa vilka vi verkligen är.

Andra halvlek är ett långt lidande spelmässigt ifrån båda lagen. Det finns inte mycket att orda om förutom att Fjugesta gör ett vackert mål i mitten av andra med ett långskott.

En drös varningar för ett frustrerat GIF som ville ha mer än dom fick ut i den här matchen och ett rött för Fjugesta efter en utdelad spark strax före en hörna.

Summerat kan man säga att trots en sämre insats där ingen kände sig nöjd, så vinner vi med 5-2 ändå. Det är oerhört starkt!

På måndag är det dags igen för match, då vi tar emot div.3-laget Adolfsbergs IK i cupslutspel. Kom ner och stötta grabbarna och för oss fram till ett avancemang!